_Meet Kjell

Full stack developer

"Laatst werkten we met drie man aan tien verschillende projecten. Die lopen gigantisch uiteen: van het opzetten van een webshop tot het ontwikkelen van een badkamerconfigurator die 3D-modellen maakt."

Full-stack developer zijn betekent dat je zowel de voor- als de achterkant van een digitaal product ontwikkelt. Ik werk hier nu iets meer dan drie jaar. CODE14 is een heel interessant bedrijf, door het type opdrachten waar we aan werken en de variatie in het werk.

Laatst werkten we met drie man aan tien verschillende projecten. Die lopen gigantisch uiteen: van het opzetten van een webshop tot het ontwikkelen van een badkamerconfigurator die 3D-modellen maakt. Die afwisseling maakt het werken hier mooi, je kunt je focussen op allerlei verschillende zaken. Dagen schieten soms alle kanten op. Ik heb meetings met klanten, om bepaalde dingen te verduidelijken. Sprintmeetings om te bepalen welke kant we met het product op gaan, en natuurlijk moet er ook nog 'gewoon' ontwikkeld worden.

Uitdaging

Maar er is echt veel mogelijkheid om met klanten te schakelen, dat vind ik heel erg leuk om te doen. Het vraagt ook iets extra's van ons. We moeten én in staat zijn om met een klant mee te kunnen denken op bedrijfskundig niveau om ervoor te zorgen dat ze de automatiseringsstappen kunnen zetten die ze willen zetten, én het product vervolgens zelf ontwikkelen.

In de kern komt het er bij de meeste projecten op neer dat we bedrijven helpen om slimmer te worden. Van het opstellen, invullen en doormailen van excelletjes naar het automatisch laten genereren én versturen van diezelfde bestanden. Dat is een voorbeeld van het slim aanpakken van een voor een klant uitdagend vraagstuk.

Ontwikkeling

Wat helpt is dat we in alle processen die we voor klanten verbeteren, ook onszelf verbeteren. We vinden onszelf ook constant opnieuw uit. Ieder kwartaal doen we een hackathon, waarin we tools ontwikkelen die ons eigen werk makkelijker maken. We groeien heel hard, maar iedereen is makkelijk aanspreekbaar en probeert altijd met een ander mee te denken.

Het teamgevoel is vooral heel sterk. Dat maakt me ook trots. Op het moment dat je als team producten oplevert die waarde toevoegen aan bedrijven, door processen te verbeteren of te automatiseren, dan is dat gaaf om te zien. Dan zie je welke meerwaarde je hebt voor een klant. En dat is wat we willen doen.

Embed at CODE14

Bij CODE14 bedenk jij samen met een team van developers, proces engineers en projectmanagers slimme oplossingen voor complexe uitdagingen. Wij houden van mensen die de klant, collega’s én zichzelf durven te challengen om zo de meest complexe vraagstukken te tackelen. Challenge your potential, join CODE14!

Bekijk onze vacatures
Embed at CODE14Embed at CODE14