_Meet Niels

Frond-end developer

"Iedere dag komt er wel iets uitdagends voorbij."

Als front-end developer is het mijn taak om de voorkant van een site of app, waar de gebruikers interactie mee hebben, perfect te laten werken. Dat betekent dat ik veel moet schakelen met de klant en mijn collega's van backend. Alles moet gestroomlijnd functioneren.

Ik doe dat sinds april 2021. Het voelde direct goed toen ik hier binnenstapte. En het voelt nog steeds goed. We werken hier met veel jonge mensen in een informele sfeer. Er is veel interactie tussen collega's en tussen de verschillende teams. Daar ga ik heel goed op, liever een dynamische omgeving dan eentje waarin niets gebeurt. Dat moet ook, want je werkt hier aan veel verschillende projecten tegelijk. In het begin was dat best even wennen, maar hoe meer variatie in je werk, hoe meer je leert. Ik hou wel van een beetje uitdaging.

Uitdaging

Er zit sowieso veel uitdaging in het werk hier. We werken nu voor een klant aan een gigantisch project. Eentje met veel berekeningen, veel variabelen en veel uitzonderingen. Heel complex en dus heel interessant. Het houdt je scherp, iedere dag komt er wel iets nieuws en uitdagends voorbij.

Dat zit ook in de communicatie met de klant. Je moet samen tot een oplossing komen en dat lukt het best door niet te complex te communiceren, hoe ingewikkeld een bepaalde oplossing ook is. Je moet het simpel houden. Het is ons werk om de vraag van een klant te vertalen naar een technisch vraagstuk.

Ontwikkeling

Klanten denken vaak te weten wat ze willen, maar wij challengen ze op die vraag. Want de eerste vraag die een klant stelt, is vaak niet de échte vraag. Wij zijn constant bezig met het challengen van de klant en het proces dat hij wil optimaliseren.

Als je heel simpel uit moet leggen wat ik doe, is het: webpagina's bouwen. Maar het is natuurlijk veel meer dan dat. We komen met digitale oplossingen voor complexe vraagstukken van bedrijven die beter willen worden en verder willen groeien. Dat is wat we doen, bedrijven verder helpen door hun processen te optimaliseren.

Embed at CODE14

Bij CODE14 bedenk jij samen met een team van developers, proces engineers en projectmanagers slimme oplossingen voor complexe uitdagingen. Wij houden van mensen die de klant, collega’s én zichzelf durven te challengen om zo de meest complexe vraagstukken te tackelen. Challenge your potential, join CODE14!

Bekijk onze vacatures
Embed at CODE14Embed at CODE14