Software engineering

Haal het maximale uit je systemen en optimaliseer processen met een stevig, schaalbaar IT-landschap.

Bekijk hoe we dit doen
Laat je tools en systemen voor jou werken, in plaats van andersom. Anno 2024 red je het niet op de markt zonder de juiste technologie - op de juiste plekken in je bedrijf. Wij ontwerpen IT-landschappen die meewerken met je organisatie en processen. Zodat je systemen je nooit in de weg zitten, maar juist een voorsprong geven.

Met de business challenges die onze consultants schetsen, brengen we je huidige IT-landschap in kaart. We willen jou zo snel mogelijk succes opleveren. Dat vraagt om een korte doorlooptijd. Daarom zoeken we een geschikt MVP: het eerste minimale product dat we moeten bouwen om de impact op je organisatie te testen en resultaat te behalen. Terwijl onze developers dit bouwen, kijken onze engineers naar je ideale landschap. Hoe komen we daar? Wat is daarvoor nodig? Vraagt het maatwerk of kunnen we slim aansluiten bij bestaande SaaS-systemen? We ontwerpen altijd een oplossing die past bij jouw situatie - en dat kan ook lichtgewicht - en beoordelen elke samenwerking op basis van jouw rendement.

Denk aan...

 • Een gestroomlijnd IT-landschap zodat technologie meer voor je werkt in plaats van andersom
 • Schaalbare webshops die feilloos aansluiten op je bestaande processen
 • Productconfiguratoren aan de software waar je productiemachines op draaien
 • Verschillende machineprocessen aan elkaar verbinden zodat je hele ‘wasstraat’ soepel loopt
Gaan we samenwerken? We slaan de handen ineen voor een langere periode en analyseren altijd de processen in en rondom je business. Welke uitdaging er ook voor je ligt, en welke diensten je ook nodig hebt: ons gezamenlijke succes start bij kritische vragen en nieuwsgierigheid naar hoe jouw business op dit moment in elkaar zit.
Met één druk op de knop content wijzigen

Dankzij een custom PIM-systeem hoeven Povag medewerkers niet meer elk verkoopkanaal apart te beheren. Zij kunnen nu vanuit hun Product Information Management systeem prijzen, producten en beschikbaarheid wijzigen. Ook andersom gaat alles automatisch en gecentraliseerd. Dus geen orders meer overtikken - alles komt automatisch en gecentraliseerd binnen vanuit meerdere kanalen.

Urenregistratietool

Lento? Huren van woningen voor arbeidsmigranten - mag niet via werkgever, losgekoppeld daar bouwen we platform voor. Vanaf aanbieden van woningen tot aangaan huurcontract, facturatie. Participatieproject.

Voor welke uitdaging sta jij?

Let's

Launch

Briljant plan dat je first time right de markt op wil brengen? Zoek je een nieuwe inkomstenbron voor je bestaande bedrijf? Wij weten hoe je zo snel mogelijk je nieuwe revenue stream en business model valideert.

Let's

Grow

Wil je opschalen of meer omzet draaien, maar houdt iets je tegen? Een krimpend marktaandeel, of inflexibele ketenpartners? Wij analyseren je drempels en risico’s, en bespreken welke kansen jij kunt benutten om je groei te accelereren.

Let's

Optimize

Staat de marge van je scale-up onder druk? Of denk je juist wel safe te zitten? Neem je processen onder de loep voor de concurrentie je inhaalt. Win vertrouwen en inzicht in je processen en maximaliseer je winst.

Talk Techy to me

We hebben ervaring met meer dan 40 verschillende tech tools, talen en systemen. Natuurlijk, zijn we op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en elk project kijken we opnieuw wat er nodig is. Dit zijn de favorieten uit onze tech stack waar we veel van onze successen op bouwen:

Ontmoet

onze

enthousiaste club

van

van

business denkers en

tech

doeners

Nederland kent onwijs mooi ondernemerschap - en dat willen we zo houden. Met een divers en eigenzinnig team werken we met ondernemers die voorop willen lopen, en versterken we hun toekomst.

Meer over onze club
Als business consultant denken we met je mee - en als developer van software, web applicaties en apps, en integraties en koppelingen bouwen we aan jouw bedrijf. Met duurzame software oplossingen die je processen optimaliseren en schaalbaar maken.
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
Vermijd quick fixes
Business analyses die verder reiken
Geen tech lock-in
Behoud je autonomie
Efficiente, flexibele IT-systemen
Ga niet groter dan nodig
Committed partnership
Weeg kansen en risico's samen af

Benieuwd hoe we je kunnen helpen bij jouw business challenge?

Jelle zet je graag op scherp.

Bellen met Jelle