Ontdek hoe IT je business

Ontdek hoe IT je

business

accelereert,

in welke fase je bedrijf

zich ook bevindt

Grow Smart

Wie voorop loopt, groeit.

Of je nu new-to-market of al jaren gevestigd bent: stilzitten is dodelijk. De markt is competitiever en veranderlijker dan ooit. Als je technologie niet weet in te zetten voor de groei van je bedrijf, loop je binnen de kortste keren achter. Dat vraagt om een business partner die weet hoe je IT voor je laat werken.

CODE14 kijkt naar jouw business model, processen en systemen. Grondige analyse geeft ons inzichten om te kiezen welke technologie jouw bedrijf en challenge het best ondersteunt. Werk niet harder, maar slimmer. Blijf voorop lopen in de markt.
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
Vermijd quick fixes
Business analyses die verder reiken
Geen tech lock-in
Behoud je autonomie
Efficiënte, flexibele IT-systemen
Ga niet groter dan nodig
Committed partnership
Weeg kansen en risico's samen af

Voor welke uitdaging sta jij?

Let's

Launch

Briljant plan dat je first time right de markt op wil brengen? Zoek je een nieuwe inkomstenbron voor je bestaande bedrijf? Wij weten hoe je zo snel mogelijk je nieuwe revenue stream en business model valideert.

Let's

Grow

Wil je opschalen of meer omzet draaien, maar houdt iets je tegen? Een krimpend marktaandeel, of inflexibele ketenpartners? Wij analyseren je drempels en risico’s, en bespreken welke kansen jij kunt benutten om je groei te accelereren.

Let's

Optimize

Staat de marge van je scale-up onder druk? Of denk je juist wel safe te zitten? Neem je processen onder de loep voor de concurrentie je inhaalt. Win vertrouwen en inzicht in je processen en maximaliseer je winst.

Als business consultant denken we met je mee - en als developer van software, web applicaties en apps, en integraties en koppelingen bouwen we aan jouw bedrijf. Met duurzame software oplossingen die je processen optimaliseren en schaalbaar maken.

Benieuwd hoe we jouw idee snel en efficiënt kunnen lanceren?

Onze business strategen zetten je graag op scherp.

Contact