Business

Die jou een
voorsprong geven
in de markt.

Jos
Rick
Niels K
Leon
Tune
Rico
Jelle S
Sven
Michael
Mick
Jorian
Jacob
Jop
Marian
Sietse
Bram
Jordy
Niels V
Robbin
Geerten
Wouter
Michelle
Harm-Jan
Jitze
Daniel
Kjell
Yke
Lars
Jelle N
Ineke
Christian
Laura
Duha

Thinkers

Doing tech

Doing

Die jou een
voorsprong geven
in de markt.

tech

Een club van 43

Dat doen we door ons vast te bijten. Want wij verbinden ons aan de doelstellingen van ondernemers: voor een duurzaam partnership dat ondernemers én onszelf keiharde ROI oplevert.

_Missie

Hoezo is ondernemend Nederland niet in rep en roer?

We zijn trots op de mooie ondernemingen die Nederland rijk is. Dus een ondernemer met een schaalbaar bedrijf, die zich níét druk maakt over innovatie? Dat vinden we lastig te begrijpen.

Fusies, buitenlandse toetreders en de exponentiële snelheid van technologische ontwikkelingen zetten zelfs stabiele bedrijven buiten spel. Geheel onverwachts. Daarom schudden we ondernemend Nederland wakker. Met risico’s, kansen en een formule die ze een voorsprong geeft in de markt - en zo een toekomst.

Geen voorsprong zonder innovatie, geen innovatie zonder winst.

In elk bedrijf liggen kansen voor meer omzet of minder verspilling. Of beide! Wij ontdekken welke kansen dat zijn en zetten ze om naar oplossingen met business driven engineering. De uitkomst is altijd hetzelfde: procesoptimalisatie en duurzame schaalbare groei.
_Meer omzet
Commerciële uitdagingen
We laten bedrijven schaalbaar en voorspelbaar groeien voor meer structurele omzet. Denk aan geautomatiseerde leadgeneratie, persoonlijkere customer journeys of target-gedreven webshopsystemen.
_Minder verspilling
Operationele uitdagingen
We stroomlijnen IT-structuur en optimaliseren processen voor minder verspilling en een hogere efficiency. Denk aan ketenintegratie om IT-oplossingen te verbinden of schaalbare business modellen voor weerbaarheid tegen veranderingen op de markt.

Onze Smart Grow Formule

Onze Smart Grow Formule

Onze Smart Grow Formule

_Zo werken we
_01
Discovery
Een probleem begint met een vraag, niet met een oplossing. Wat is de vraag achter de vraag? We analyseren het karakter van je vraagstuk: commercieel, operationeel of een combinatie. Dit heeft alles te maken met de mate van volwassenheid van het bedrijf en de mate van concurrentie in de sector.
_02
Research
Onderbuikgevoel bewijzen en datagedreven werken. Operationeel vraagstuk? We verdiepen ons in de bedrijfsprocessen, zoals een waardestroomanalyse. Commercieel vraagstuk? We analyseren samen met onze research partners de huidige fit tussen de marktvraag en business propositie.
_03
Engineering
Van research naar solution concepting. We workshoppen de eerste conceptschetsen van een digitaal product of ontwerpen we een proces. Samen met een overzicht van het digitale landschap, een strategische roadmap en proces roadmap vormen deze de oplossing voor het business vraagstuk.
_04
Development
Een fase die zichzelf continu herhaalt en verbetert. Tijd om te bouwen. We coderen, publiceren, leren en coderen verder. We kijken regelmatig naar onze inzichten en beslissingen uit Discovery, Research en Engineering, om te checken of de oplossing die we bouwen nog past bij de markt. Alles voor optimaal rendement van tijd en geld.
_Onze techstack
NuxtJS
Webflow
Laravel
Xano
Storyblok

Join the club

Hier wil je niet meer weg. Tenminste, als we onze developers mogen geloven. Je wordt onderdeel van ons team en onze cultuur. We houden van hard werken, maar net zo veel van ouwehoeren.
Join the club
Join the club
Join the club
Dat lees je vast ook bij andere bedrijven - maar hebben zij ook een
hydraulische carrièremachine?
Meer CODE14 Perks
We werken slimmer in plaats van harder,en geven ondernemingen toekomst in een ongekend
competitieve markt.
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
  • Zo staan we in de wedstrijd
Zo staan we in de wedstrijd
Vermijd quick fixes
Business analyses die verder reiken
Geen tech lock-in
Behoud je autonomie
Efficiënte, flexibele IT-systemen
Ga niet groter dan nodig
Committed partnership
Weeg kansen en risico's samen af

Ben jij een ondernemer die niet stil wil zitten, maar voorop wil lopen?

Dan werken we graag met je samen aan jouw bedrijf.

Contact