Web & app development

Geef je medewerkers tools om efficiënter te werken en verbeter de customer experience voor je klanten met een slimme webshop.

Bekijk hoe we dit doen
Met gebruiksvriendelijke software verbeter je je customer experience én de taken voor je medewerkers. Bied je webshop geen ruimte voor groei? Ben je op zoek naar een partner voor de bouw van een productconfigurator of een makkelijkere manier voor medewerkers om hun uren te registreren?

Een goede webshop, webapp, website of mobiele app past naadloos in je processen en IT-landschap. Dat kan gaan over maatwerkoplossingen, maar hoeft niet altijd. Wij kijken naar wat jouw bedrijf op dit moment nodig heeft: maatwerk voorkant, met een Shopify achterkant? Of misschien juist wel een bestaand SaaS PIM-systeem dat we koppelen met je maatwerk-webshop? We kiezen samen met jou een zo lichtgewicht oplossing mogelijk. Daardoor kun je ook zo snel mogelijk live en rendement halen uit je investering.

Denk aan...

 • Een no-code configurator waarmee klanten zelf prefab bergingen configureren
 • Een intranet waarop meer dan 200 medewerkers betrokken blijven bij het bedrijf en elkaar via nieuwtjes en events
 • Een dealerportal waar klanten eenvoudig zelf producten inkopen
 • Een mobiele app waarop medewerkers eindelijk gemakkelijk uren kunnen registreren
Gaan we samenwerken? We slaan de handen ineen voor een langere periode en analyseren altijd de processen in en rondom je business. Welke uitdaging er ook voor je ligt, en welke diensten je ook nodig hebt: ons gezamenlijke succes start bij kritische vragen en nieuwsgierigheid naar hoe jouw business op dit moment in elkaar zit.
Offerteportaal voor minder foutmarge

Bij Profimex hoeft niemand meer een order over te typen of te mailen: met een paar klikken zetten medewerkers een offerte in elkaar en ligt die bij de klant. Offerte goedgekeurd? Dan komt de bestelling automatisch in het ordersysteem terecht en is deze klaar voor orderpicking!

Real-time intranet updates voor meer sociale verbinding

Met 200 medewerkers iedereen op de hoogte houden van het laatste nieuws, jubilea, bedrijfsfeestjes of verjaardagen, is best een uitdaging. Maar bij Hofman draait hun intranet nu op elke tv in het pand. Bij de voordeur springt je naam automatisch op aanwezig. Zo weet iedereen elkaar te vinden - gezellig én veilig in geval van calamiteiten.

Voor welke uitdaging sta jij?

Let's

Launch

Briljant plan dat je first time right de markt op wil brengen? Zoek je een nieuwe inkomstenbron voor je bestaande bedrijf? Wij weten hoe je zo snel mogelijk je nieuwe revenue stream en business model valideert.

Let's

Grow

Wil je opschalen of meer omzet draaien, maar houdt iets je tegen? Een krimpend marktaandeel, of inflexibele ketenpartners? Wij analyseren je drempels en risico’s, en bespreken welke kansen jij kunt benutten om je groei te accelereren.

Let's

Optimize

Staat de marge van je scale-up onder druk? Of denk je juist wel safe te zitten? Neem je processen onder de loep voor de concurrentie je inhaalt. Win vertrouwen en inzicht in je processen en maximaliseer je winst.

Talk Techy to me

We hebben ervaring met meer dan 40 verschillende tech tools, talen en systemen. Natuurlijk, zijn we op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en elk project kijken we opnieuw wat er nodig is. Dit zijn de favorieten uit onze tech stack waar we veel van onze successen op bouwen:

Ontmoet

onze

enthousiaste club

van

van

business denkers en

tech

doeners

Nederland kent onwijs mooi ondernemerschap - en dat willen we zo houden. Met een divers en eigenzinnig team werken we met ondernemers die voorop willen lopen, en versterken we hun toekomst.

Meer over onze club
Als business consultant denken we met je mee - en als developer van software, web applicaties en apps, en integraties en koppelingen bouwen we aan jouw bedrijf. Met duurzame software oplossingen die je processen optimaliseren en schaalbaar maken.
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
Vermijd quick fixes
Business analyses die verder reiken
Geen tech lock-in
Behoud je autonomie
Efficiente, flexibele IT-systemen
Ga niet groter dan nodig
Committed partnership
Weeg kansen en risico's samen af

Benieuwd hoe we je kunnen helpen bij jouw business challenge?

Jelle zet je graag op scherp.

Bellen met Jelle