Prev
Next

Simplifying
digital
complexity

Meer omzet, minder kosten. Met de Smart Grow formule laten we je business digitaal accelereren.

De Smart Grow formule zorgt voor structurele commerciële groei en maakt bedrijven productiever, efficiënter en toekomstbestendiger met hulp van technologie.

Commerciële
uitdagingen

Leads genereren

Wij bouwen en optimaliseren websites die meer leads genereren. Om dit te bereiken nemen wij als uitgangspunt de behoefte van de doelgroep en de bijbehorende actuele data over het gedrag van deze doelgroep. Op basis daarvan brengen we de potentie in kaart en bepalen we de businesscase. Pas daarna ontwikkelen wij een data driven website die gegarandeerd leads gaat genereren.

300%

meer offertes

Resultaat

Waterluxe_ 300% meer leads binnen 3 maand
Leads genereren

Klantwaarde vergroten

Klanten meerwaarde bieden door ze volledig te laten aansluiten op het proces. Vanuit de customer journey bepalen we waar we de klantwaarde kunnen vergroten. Dat kan zijn door bijvoorbeeld een eigen omgeving waar iedere klant zijn eigen prijzen, orders en facturen kan inzien. Onze klanten bewijzen ook dat met dit type digitalisering de productiviteit per medewerker verdubbeld wordt, want zij kunnen meer tijd besteden aan andere taken.

Resultaat

Waarde toegevoegd door dealers een eigen platform te geven
Klantwaarde vergroten

Voorspelbare salesmachine

Wij ontwikkelen webshops die vooraf bepaalde omzettargets gaan behalen. Door als eerst de business case uit te werken, en daarmee inzichtelijk te maken hoeveel bezoekers we gaan aantrekken en hoeveel conversie zij opleveren, kunnen we harde data op tafel leggen over het aantal orders dat er gedaan wordt met een nieuwe of geoptimaliseerde webshop. Bijkomend voordeel is dat er geen menselijke handelingen tussen deze orders zitten én dat iedere euro die jij steekt in het optimaliseren van jouw digitale platformen er dubbel en dwars weer uit komt.


Resultaat

250% omzetgroei door online configureren
Voorspelbare salesmachine

Operationele
uitdagingen

Procesoptimalisatie

Zonder processen geen bedrijf: iedereen heeft processen. Ze zijn aan verandering onderhevig en moeten blijvend geëvalueerd en geoptimaliseerd worden om het maximale te halen uit de keten van mensen en systemen. Wij analyseren de waardestromen binnen de organisatie en bepalen waar de verspillingen zitten en hoe we deze kunnen elimineren om meer waarde toe te voegen.

Resultaat

Verspillingen elimineren en efficiency verhogen
Procesoptimalisatie

Ketenintegratie

Handelingen minimaliseren binnen de supply chain en daarmee meer waarde voor jezelf en ketenpartners leveren? Met het verlagen van kosten van onder andere overbodige handelingen gaat de kostprijs omlaag en kun je concurrerender zijn op de markt. De gehele keten als een stekkerdoos digitaal op elkaar aan laten sluiten is dé oplossing voor het minimaliseren van handelingen. De stekkerdoos doet dan namelijk het werk en laat de systemen van alle partijen met elkaar communiceren.

Resultaat

Handelingen minimaliseren en efficiency verhogen
Ketenintegratie

Schaalbaar businessmodel

De markt is altijd in beweging en als bedrijf moet jij flexibel mee kunnen bewegen. Door de architectuur vanaf het fundament op de juiste manier op te bouwen en in te richten, elimineren we zoveel mogelijk verspillingen en vinden we de efficiency waarmee jij slim kunt op- en afschalen als de markt daarom vraagt.

Resultaat

Schaalbaar mee kunnen bewegen met de markt
Schaalbaar businessmodel

Download de whitepaper

Smart Grow
formule

Er is niet één goede oplossing voor alle uitdagingen, maar met de Smart Grow formule is de uitkomst wél altijd hetzelfde: duurzame schaalbare groei en procesoptimalisatie. Slimmer werken, sneller werken of uitdagender werk bieden? Lees in onze whitepaper meer ins & outs over de Smart Grow formule en bepaal welke oplossing jouw business gaat laten acceleren!

Download de Whitepaper

Grow Smart
Formule

Download de whitepaper

Slimmer werken, sneller werken of uitdagender werk bieden? Lees in onze whitepaper meer ins & outs over de Smart Grow Formule en bepaal welke oplossing jouw business gaat laten acceleren!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.