Koppelen easyPOS met Wordpress

This is some text inside of a div block.

Voor één van onze klanten hebben wij een koppeling gemaakt tussen zijn huidige kassa-software easyPOS en zijn webshop in Wordpress, wat ook wel bekend is onder de naam Woocommerce.

Kassa-software easyPOS

EasyPOS is een veelgebruikt softwarepakket voor kassasystemen in de retail zoals bijvoorbeeld kleding-, schoenen-, lingerie- en sportwinkels. Het kassasysteem is volledig aan te schaffen, en het softwarepakket kan gewoon op je Windows, Mac of Linux computer. Onze klant beheert alle producten, prijzen, productinformatie en voorraden in het easyPOS systeem. Het is een eenvoudig te gebruiken systeem, waar onze klant al geruime tijd tevreden mee werkt.

Koppelen van easyPOS

EasyPOS biedt zelf een heel aantal koppelingen aan, zoals koppelingen met boekhoudprogramma’s, betaalautomaten en e-mailprogramma’s zoals MailChimp. Op het gebied van webshop platforms bieden zij ook een heel aantal koppelingen waaronder ook een koppeling met Wordpress, ook wel genoemd Woocommerce. Voor de duidelijkheid: Woocommerce is de webshopvariant van Wordpress. Het is dus mogelijk om easyPOS te koppelen met diverse webshops, zoals Woocommerce.

EasyPOS koppelen met Woocommerce

Het softwarepakket easyPOS had geen bestaande, al gebouwde, koppeling met Woocommerce. Een koppeling tussen beide systemen moest nog van scratch gemaakt worden. Bij onze klant was hier vraag naar, gezien het haar processen zou versnellen en verbeteren. Rendement op een koppeling dus! Voor haar hebben we het volgende gerealiseerd door middel van de koppeling:

  • De producten die in easyPOS staan, staan nu ook op de website. Niet alleen productnamen, maar ook de productfoto’s!
  • Op het moment dat er wat verkocht wordt via de webshop, worden de verkochte producten ook afgeboekt van de voorraad die in easyPOS wordt beheerd
  • Als er in de winkel wat verkocht wordt, wordt de voorraad op de website ook direct aangepast

Het koppelen van easyPOS met Wordpress is een goede investering voor de toekomst. Door deze koppeling hoeft onze klant haar nieuwe producten en de voorraden niet meer dagelijks handmatig in de webshop te plaatsen. Wil jij jouw fysieke- en online shop ook voordelig koppelen? De koppeling ligt bij ons al volledig klaar, een kwestie van plug & play! Neem contact met ons op voor deze koppeling easyPOS en Woocommerce.

Ook op zoek naar een webshop koppeling?

Maak je gebruik van softwarepakketten zoals een kassasysteem, voorraadsysteem of ERP-pakket en ben je aan de slag met een webshop om ook je producten online te gaan verkopen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een webshop koppeling. Waarom zou je kostbare tijd verspillen aan handmatig je webshop beheren als het allemaal te automatiseren is door middel van een koppeling?

Inventariseren of zo’n koppeling rendement voor jouw webshop oplevert? We helpen je graag met het zoeken naar de beste oplossing met het meeste rendement!

Meer uit onze kennisbank