Business consultancy

Ontdek welke kansen er liggen om je bedrijf efficiënter te laten werken, op te schalen of je winst te vergroten.

Bekijk hoe we dit doen
Wat is op dit moment de grootste challenge voor jou en je bedrijf? Weet je waar je grootste lek aan tijd en geld zit? En waar dus kansen liggen?

Als ondernemer ben je enorm gefocust op je bedrijf. En terecht! Met die focus, ontstaat er vaak ook een blinde vlek. Een overtuiging die je hebt over je bedrijf en operatie, die misschien niet meer klopt. Wij kijken met een frisse, grondige blik naar jouw organisatie. Met diepgaande analyses brengen we je bedrijfsprocessen in kaart en ontdekken we waar jouw kansen liggen. Om efficiënter te werken aan de achterkant, meer omzet te maken aan de voorkant en uiteindelijk: je winst te verhogen. 

Onze business consultants…

 • Berekenen welke investering in je bedrijf je de beste business case oplevert
 • Onderzoeken of je een plan beter uitvoert met een lean en mean aanpak of grondig en uitgebreid
 • Lopen mee in je bedrijf en geven advies voor een optimale procesflow op basis van BPMN
Gaan we samenwerken? We slaan de handen ineen voor een langere periode en analyseren altijd de processen in en rondom je business. Welke uitdaging er ook voor je ligt, en welke diensten je ook nodig hebt: ons gezamenlijke succes start bij kritische vragen en nieuwsgierigheid naar hoe jouw business op dit moment in elkaar zit.
Gedegen onderzoek naar SaaS oplossing leidt tot maatwerk

Povag was toe aan een volgende stap. De producten en varianten ervan groeiden met hoge snelheid. Maar dat niet alleen, ook de wensen vanuit productmarketing en de prijsberekening namen dusdanige vormen aan die niet meer pasten binnen bestaande SaaS oplossingen. En dus werd er vanaf scratch een PIM systeem ontworpen door onze business consultant.

Succesvolle pilot voor een heel nieuw merk

Mirari is lekker bezig. En wilde testen of een nieuw merk van hun, NOAVON, zou aanslaan. Pionieren dus! We hadden de huidige systemen kunnen aansluiten, maar met de strategische keuze voor no-code oplossing konden we supersnel live, testen en valideren.

Voor welke uitdaging sta jij?

Let's

Launch

Briljant plan dat je first time right de markt op wil brengen? Zoek je een nieuwe inkomstenbron voor je bestaande bedrijf? Wij weten hoe je zo snel mogelijk je nieuwe revenue stream en business model valideert.

Let's

Grow

Wil je opschalen of meer omzet draaien, maar houdt iets je tegen? Een krimpend marktaandeel, of inflexibele ketenpartners? Wij analyseren je drempels en risico’s, en bespreken welke kansen jij kunt benutten om je groei te accelereren.

Let's

Optimize

Staat de marge van je scale-up onder druk? Of denk je juist wel safe te zitten? Neem je processen onder de loep voor de concurrentie je inhaalt. Win vertrouwen en inzicht in je processen en maximaliseer je winst.

Talk Techy to me

We hebben ervaring met meer dan 40 verschillende tech tools, talen en systemen. Natuurlijk, zijn we op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en elk project kijken we opnieuw wat er nodig is. Dit zijn de favorieten uit onze tech stack waar we veel van onze successen op bouwen:

Ontmoet

onze

enthousiaste club

van

van

business denkers en

tech

doeners

Nederland kent onwijs mooi ondernemerschap - en dat willen we zo houden. Met een divers en eigenzinnig team werken we met ondernemers die voorop willen lopen, en versterken we hun toekomst.

Meer over onze club
Als business consultant denken we met je mee - en als developer van software, web applicaties en apps, en integraties en koppelingen bouwen we aan jouw bedrijf. Met duurzame software oplossingen die je processen optimaliseren en schaalbaar maken.
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
Vermijd quick fixes
Business analyses die verder reiken
Geen tech lock-in
Behoud je autonomie
Efficiente, flexibele IT-systemen
Ga niet groter dan nodig
Committed partnership
Weeg kansen en risico's samen af

Benieuwd hoe we je kunnen helpen bij jouw business challenge?

Jelle zet je graag op scherp.

Bellen met Jelle