Integratie & koppeling

Laat je IT-systemen en tools met elkaar samenwerken dankzij plug-ins en API-koppelingen, en besteed minder kostbare tijd aan administratieve taken.

Bekijk hoe we dit doen
Zijn je IT-systemen als los zand in plaats van als één systeem? Welke taken voeren je medewerkers nog handmatig uit, omdat je programma’s niet samenwerken - niet met elkaar ‘praten’?

Onze software engineers brengen in kaart hoe je optimaal je IT-landschap kunt inrichten met bestaande en nieuwe systemen. Welke data moet voor welk systeem beschikbaar zijn? Wij bouwen een API waarmee we je systemen mee koppelen, denk aan: Exact ERP, HubSpot CRM, PIM-systemen en HR-pakketten.

Zo wordt data tussen onderdelen in je landschap nauwkeurig gedistribueerd, loop je minder risico, verlaag je je faalkosten en komt er kostbare tijd vrij om aan business kansen te besteden!

Denk aan...

 • Met 1 druk op de knop content wijzigen op meerdere plekken
 • Geautomatiseerde scenario-based berichten naar leveranciers of afnemers
 • Forecasting dashboards om je medewerkers inzicht te geven in resultaten
Gaan we samenwerken? We slaan de handen ineen voor een langere periode en analyseren altijd de processen in en rondom je business. Welke uitdaging er ook voor je ligt, en welke diensten je ook nodig hebt: ons gezamenlijke succes start bij kritische vragen en nieuwsgierigheid naar hoe jouw business op dit moment in elkaar zit.
Minder handmatige controles dankzij plug-in

In theorie kan Povag 1 miljoen productconfiguraties leveren. Nogal veel - voor een webshop. Daarom bepaalt Povag in zijn webshop welke configuraties beschikbaar zijn en dankzij een custom plug-in tussen webshop en HubSpot - waar een offerteaanvraag binnenkomt - weten medewerkers zeker dat elke aanvraag aan deze regels voldoet. Geen handmatige controles meer voor medewerkers. En sneller reactie voor klanten.

Van dubbele handeling naar enkele dankzij API

Kippers werkt met een intern portaal voor order picken. Alles komt binnen in ExactOnline, een omgeving waarmee medewerkers direct kunnen picken. Tijdens het picken staat het systeem dankzij een custom API in verbinding met leveranciers en de voorraadbeheer, zodat voorraadverschillen en -tekorten automatisch en direct worden opgelost.

Voor welke uitdaging sta jij?

Let's

Launch

Briljant plan dat je first time right de markt op wil brengen? Zoek je een nieuwe inkomstenbron voor je bestaande bedrijf? Wij weten hoe je zo snel mogelijk je nieuwe revenue stream en business model valideert.

Let's

Grow

Wil je opschalen of meer omzet draaien, maar houdt iets je tegen? Een krimpend marktaandeel, of inflexibele ketenpartners? Wij analyseren je drempels en risico’s, en bespreken welke kansen jij kunt benutten om je groei te accelereren.

Let's

Optimize

Staat de marge van je scale-up onder druk? Of denk je juist wel safe te zitten? Neem je processen onder de loep voor de concurrentie je inhaalt. Win vertrouwen en inzicht in je processen en maximaliseer je winst.

Talk Techy to me

We hebben ervaring met meer dan 40 verschillende tech tools, talen en systemen. Natuurlijk, zijn we op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en elk project kijken we opnieuw wat er nodig is. Dit zijn de favorieten uit onze tech stack waar we veel van onze successen op bouwen:

Ontmoet

onze

enthousiaste club

van

van

business denkers en

tech

doeners

Nederland kent onwijs mooi ondernemerschap - en dat willen we zo houden. Met een divers en eigenzinnig team werken we met ondernemers die voorop willen lopen, en versterken we hun toekomst.

Meer over onze club
Als business consultant denken we met je mee - en als developer van software, web applicaties en apps, en integraties en koppelingen bouwen we aan jouw bedrijf. Met duurzame software oplossingen die je processen optimaliseren en schaalbaar maken.
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
 • Zo staan we in de wedstrijd
Vermijd quick fixes
Business analyses die verder reiken
Geen tech lock-in
Behoud je autonomie
Efficiente, flexibele IT-systemen
Ga niet groter dan nodig
Committed partnership
Weeg kansen en risico's samen af

Benieuwd hoe we je kunnen helpen bij jouw business challenge?

Jelle zet je graag op scherp.

Bellen met Jelle